top of page
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Tis stil in huis..

Een andere dagroutine dan de afgelopen 13 weken. Geen 12 hondenbekkies om te voeden maar weer 3. Geen rel uurtje meer savonds, geen “ongelukjes” opruimen. Tis even schakelen voor ons allemaal, maar ook fijn dat alles weer “normaal” is. Maar jongens wat heb ik genoten van mijn eerste eigen gefokte nest. Dankbaar voor dat alles goed is gegaan tijdens de bevalling en de weken erna, want lieve mensen een nest puppen fokken en grootbrengen is echt niet zo vanzelfsprekend. Maar dit alles had ik niet gekund zonder de hulp van lieve mensen om mij heen! Ook jullie ben ik enorm dankbaar!!

Stabiele, vrije en vrolijke pups, zo omschrijf ik het 9-tal! Waar ik zowel vader als moeder in terug zie. Ik kan niets meer dan onwijs trots zijn!


Nu alles weer een beetje normaal is, ga ik mij voorbereiden op de laatste 2 dagen werken voordat mijn vakantie gaat beginnen. Een vakantie die deels ook in het teken staat van de honden. Ik ga namelijk met Liv 3 dagen deelnemen aan de World Dog Show in Genève. Onwijs veel zin in!2 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Niets zo fijn om te werken met je neus....Iets wat een welsh heel graag doet en zo ook de pups5 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Wij zijn volop bezig met het socialiseren van de pups en dat is best een heel karwei met 9.

Zaterdag zijn we met ze op de camping geweest in Gierhoorn, mijn moeder staat daar met de caravan. De pups hebben genoten van alle aandacht en meteen een flinke rit in de auto gehad.


Hun eerste bezoekje aan de dierenarts voor hun vaccinatie en check-up. Allemaal gezond verklaard!


Ook hebben wij maandag een bezoekje gedaan aan het kinderdagverblijf. Ik kan niet meer dan onwijs trots zijn op ons 9-tal!


64 weergaven0 opmerkingen
bottom of page