top of page
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Het is een tijdje geleden dat ik een post heb gemaakt. Inmiddels zitten we alweer in een nieuw jaar en zijn de pups die vorige jaar zijn geboren alweer 9 maanden oud.


We hebben natuurlijk niet stil gezeten en hebben diverse shows bezocht, waaronder de World Dogshow in Genève, IDS Dortmund en de clubmatch van de WSSC en niet geheel zonder succes!


Wat gaan we dit jaar allemaal beleven? Nou wij gaan met Liv naar de Crufts. Dè grootste hondenshow van de wereld!!! Er zijn 170 Welsh springers ingeschreven, hoe geweldig is dat!

Met Jill gaan we ook beginnen met het showen. De kleine dame is inmiddels 9 maanden oud en ze start in de jeugdklasse.


Ook hebben wij deze week een fantastische titel mogen ontvangen voor Liv haar afgelopen showjaar!

De raad van beheer heeft ons een prachtige oorkonde gestuurd en Liv mag een heel jaar de titel nummer 1 van de Welsh springers spaniëls in Nederland dragen


24 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Tis stil in huis..

Een andere dagroutine dan de afgelopen 13 weken. Geen 12 hondenbekkies om te voeden maar weer 3. Geen rel uurtje meer savonds, geen “ongelukjes” opruimen. Tis even schakelen voor ons allemaal, maar ook fijn dat alles weer “normaal” is. Maar jongens wat heb ik genoten van mijn eerste eigen gefokte nest. Dankbaar voor dat alles goed is gegaan tijdens de bevalling en de weken erna, want lieve mensen een nest puppen fokken en grootbrengen is echt niet zo vanzelfsprekend. Maar dit alles had ik niet gekund zonder de hulp van lieve mensen om mij heen! Ook jullie ben ik enorm dankbaar!!

Stabiele, vrije en vrolijke pups, zo omschrijf ik het 9-tal! Waar ik zowel vader als moeder in terug zie. Ik kan niets meer dan onwijs trots zijn!


Nu alles weer een beetje normaal is, ga ik mij voorbereiden op de laatste 2 dagen werken voordat mijn vakantie gaat beginnen. Een vakantie die deels ook in het teken staat van de honden. Ik ga namelijk met Liv 3 dagen deelnemen aan de World Dog Show in Genève. Onwijs veel zin in!12 weergaven0 opmerkingen
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Niets zo fijn om te werken met je neus....Iets wat een welsh heel graag doet en zo ook de pups6 weergaven0 opmerkingen
bottom of page