top of page
  • Foto van schrijverYvet Mulder

Tis stil in huis....

Tis stil in huis..

Een andere dagroutine dan de afgelopen 13 weken. Geen 12 hondenbekkies om te voeden maar weer 3. Geen rel uurtje meer savonds, geen “ongelukjes” opruimen. Tis even schakelen voor ons allemaal, maar ook fijn dat alles weer “normaal” is. Maar jongens wat heb ik genoten van mijn eerste eigen gefokte nest. Dankbaar voor dat alles goed is gegaan tijdens de bevalling en de weken erna, want lieve mensen een nest puppen fokken en grootbrengen is echt niet zo vanzelfsprekend. Maar dit alles had ik niet gekund zonder de hulp van lieve mensen om mij heen! Ook jullie ben ik enorm dankbaar!!

Stabiele, vrije en vrolijke pups, zo omschrijf ik het 9-tal! Waar ik zowel vader als moeder in terug zie. Ik kan niets meer dan onwijs trots zijn!


Nu alles weer een beetje normaal is, ga ik mij voorbereiden op de laatste 2 dagen werken voordat mijn vakantie gaat beginnen. Een vakantie die deels ook in het teken staat van de honden. Ik ga namelijk met Liv 3 dagen deelnemen aan de World Dog Show in Genève. Onwijs veel zin in!12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page